La Banda Simfònica de la Societat Unió Musical d’Alberic guanya el primer premi en la Secció d’Honor del CIBM “Ciutat de València” 2017!!!

 

No podem estar més contents, orgullosos, satisfets, emocionats… d’haver pogut complir amb aquest somni. Molts coneixeu la nostra trajectòria, des de l’any 2004 no hem parat de treballar per tindre la banda que tenim, assistint de forma regular a diferents certàmens. Enguany hem culminat amb el primer premi a la Secció d’Honor, però també amb tot allò que hi ha al darrere d’quest èxit: esforç, superació, valentia, amistat, germanor, qualitat humana i musical, un poble unit donant suport a la cultura, i una escola de música que no para de créixer i potenciar la formació musical.

 

Durant aquests dies no hem parat de rebre felicitacions i unes mostres d’estima enormes de músics, familiars, amics, altres bandes, entitats del poble, premsa, i del nostre Ajuntament. No podem estar més agraïts: GRÀCIES, GRÀCIES i GRÀCIES!

 

Aquests titulars i felicitacions a les xarxes socials, diaris, veïns del poble  que ens donen l’enhorabona pel carrer, ens han acompanyat des del passat diumenge i ens han fet conscients, encara més, de la magnitud i dimensions d’aquest triomf.

 

Ens agradaria compartir amb tots vosaltres algunes d’aquestes notícies de premsa, comentaris a les xarxes social, i aquest escrit d’una jove de 14 anys que ha entrat recentment a la banda. Un escrit que recull amb tot detall i una sensibilitat impressionant tot el que vam sentir els músics i el públic que ens va acompanyar el passat diumenge al Palau. Carla, gràcies per compartir amb nosaltres aquesta meravella.

 

 

Publicació de Carla Montalvà al Facebook 25/07/2017

 

Després d'uns sis mesos preparant el certamen... ho heu aconseguit!!! 1er premi!!!!!

No se com donar-vos les gràcies per tots els bons moments que passe amb la SUMA. Ara sols sé que el 23 de juliol de 2017 quedarà gravat a la meua ment.

Eixe dia, encara que no vaig participar al certamen, em mostrava molt nerviosa i amb unes ganes immenses de per fi aconseguir un primer premi.

Una vegada allí en el palau, no podia evitar ficar-me més histèrica que mai.

 

Vaig sentir la primer banda la d'Alboraia, i hem va parèixer que van tocar molt be, i que les possibilitats del primer premi anaven disminuint. En el descans entre els músics de la meua quinta ho vam comentar i vam arribar a la conclusió de que ens havia impressionant perquè era la primer banda que tocava. Quan va ser el torn de la SUMA hem mostrava mes tranquil·la perquè sé que ho anaven a donar-ho tot. Primerament amb SCYLLA, eixa obra obliga que prou ha costat d'entendre.  Sols de veure com Dani acabava l'obra amb la corbata a l'esquena, va ser un motiu més per ficar-me nerviosa, veient que podíem aconseguir el primer premi. I quant de sobte, eixes trompes envaïen el palau amb eixe sò tan homogeni i tan bonic que sols sap traure la nostra corda, començava l'obra lliure, WINE DARK SEA. El primer moviment acabava amb un bombo ben fort, com no, tocat pel Campanero, i unes flautes que s'anaven apagant poc a poc. El segon moviment amb eixa arpa que t'encisava seguida d'un clarinet molt dolç (Jordi, la nostra nimfa), i amb un fagot. El tercer moviment començava com no, amb la percussió i acabava amb un final apoteòsic.

 

En acabar, hem vaig alçar plorant i aplaudint al mateix temps, sabent que havíeu fet lo impossible, i poc a poc el Palau es va rendir als vostres peus.

A l'hora de la banda de Torrent tenia la por de quedar segons, i com anava passant el temps i la banda municipal de València anava acabant, hem ficava mes nerviosa. Abans de que anunciaren als guanyadors, pensava que Alboraia quedaria primer, la SUMA segona i Torrent la tercera.

 

Sense esperar-ho va eixir el presentador, presenta al jurat i a les autoritats i comença a donar els premis:

"Tercer premi amb 292 punts per a la Societat Musical d’Alboraia”. Ahí vaig pegar un crit perquè ja sabia que guanyàvem.

"Segon premi amb 331,5 punts per a la Banda Simfònica del Cercle Catòlic de Torrent", el presentador no va acabar de dir el nom de la banda i el palau ja havia esclatat, tots botant, cridant, felicitant-se, abraçant-se i jo plorant com si estiguera boja.

 

Arriba l'hora d'entregar el premi i demanem silenci. El presentador diu "Primer premi de la secció d’honor, amb 371,5 punts per a la SOCIETAT UNIO MUSICAL D'ALBERIC" I sols dir la puntuació el palau tornava a esclatar mes fort i tots cridant "Quique, Quique", "Dani, Dani" o també "la gallina està pelà”.

 

Ara a dia de hui no puc parar de llegir les noticies que publiquen tots els diaris com a que som els guanyadors.

Gracies per tot SUMA s'ho mereixeu sou els millors.

 

Enhorabona

 

(I sÍ, ho reconec, he tingut que parar d'escriure varies vegades, l'emoció ha pogut en mi).

 

 

 

NOTÍCIES:

 

ALBERIC DIGITAL

La SUM Alberic guanya el Certamen Internacional de Bandes ‘Ciutat de València’

 

LEVANTE

La Unió d'Alberic s'emporta el premi major del Certamen Internacional de Bandes de Música de València

 

DIARI LA VEU

Alberic regna en l'olimp de les bandes de València

 

LAS BANDAS DE MÚSICA

El Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València tanca la seua 131 edició amb el triomf de la Unió Musical d´Alberic en la Secció d´Honor

 

EL SEIS DOBLE

La SUM Alberic guanya el primer premi en la Secció d'Honor del Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València”

 

RADIOBANDA

LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL ALBERIC GUANYA LA SECCIÓ D’HONOR DEL CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES “CIUTAT DE VALÈNCIA”

 

7TELEVALENCIA

Alberic s’alça amb el triomf del 131 ‘Ciutat de València’

 

 

 

Una xicoteta mostra de  les felicitacions a les xarxes socials!

Tornem al Palau!

 

Com ja sabeu, aquest any la Banda Simfònica de la SUMA torna a participar en la Secció d'Honor del CIBM "Ciutat de València". Tenim ganes de que arribe el dia i poder demostrar tot el que som capaços de fer, gràcies al treball de tots. 

 

Anar a un certamen implica molt d'esforç de músics, familiars i amics, i par això volem donar-vos les gràcies! També al poble d'Alberic i a l'ajuntament, pel suport i els ànims! I per descomptat al nostre president Kike i director Dani, GRÀCIES per fer-ho possible!

 

Ja estem en la recta final, només queda una setmana, i volem compartir amb vosaltres alguns moments que estem vivnt junts aquests dies, en els que ens passem més hores assaajant que a casa, però ben agust.

Encara no sabeu com vindre al Palau a veure la SUMA?

 


L’Ajuntament posa a la disposició de qui vullga anar, un autobús per a anar i tornar. Per a adquirir els tiquets i obtindre mès informació, podeu adreçr-vos a la finestreta de l’Ajuntament.

Jurat CIBM 2017

 

Els representants del jurat designats per el Comité Organitzador del Certàmen son:

Virginia Martínez, Claudia Montero, Isabel Urrutia, Agustí Carles Soler y Jan Hadermann.

La Societat Unió Musical d'Alberic participarà en la propera edició del CIBM "ciutat de València"

 

El passat dimarts 28 de febrer es van fer públiques les bandes participants en el CIBM 2017, entre les quals es troba la Banda Simfònica de la SUMA! En la Secció d'Honor ens acompanyaran la Societat Musical d'Alboraya i la Banda Sinfónica Círculo Católico de Torrent. Aquesta edició també es desenvoluparà al Palau de la Música de València durant els següents dies:

Secció Tercera: Dijous 20 de Juliol de 2017
Secció Segona: Divendres 21 de Juliol de 2017
Secció Primera: Dissabte 22 de Juliol de 2017
Secció d’Honor: Diumenge 23 de Juliol de 2017

 

Ens esperen uns mesos de treball intens que afrontaram amb moltes ganes i il·lusió, amb l'objectiu de seguir creixent com a banda i gaudir de la música. Tenim una gran banda, uns grans músics, i tot un poble que ens dona suport i ens acompanya, que més podem demanar? El 23 de juliol vos esperem!

 

 

Notícia a "Alberic Digital"

 

Notícia a "Nuestras bandas de música"

 

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tots els drets reservats: Societat Unió Musical d'Alberic