#Tornarem 

Possiblement siga el dia més emblemàtic del nostre poble, el dia més representatiu que ens dona a conèixer! 

El dia en el que els veïns d’Alberic ixen de casa per participar d’aquesta festa, i la fa més gran, si cap! 

Dia en que gent de tot arreu ve al nostre municipi per gaudir de la Muntanyeta, de la Festa de l’Encisam, de la fira, del Festival de Bandes a la Plaça, del concert de la nostra Banda a les portes de l’ermita, de l’emocionant baixà dels sants... 

El Diumenge de Rams d’Alberic és un dia esperat per tots i totes amb molta il·lusió!

En canvi hui no el podrem celebrar com sempre.

 

La Societat Unió Musical d’Alberic també forma part d’aquesta celebració, i amb un paper fonamental: ens imaginem un diumenge de rams sense la desfilada des de la Plaça ni el concert a la porta de l’ermita?

Per això, hui volem compartir amb tot el poble una xicoteta expressió de la nostra música a través d’aquest vídeo. Però no es tracta d’una peça qualsevol, es tracta del pasdoble que va inaugurar la tornada de la Suma al més alt nivell: a la Secció d’Honor del Certamen de València. A més, aquest pasdoble ens el va composar el nostre estimat director Daniel Ferrero per a tan especial ocasió. El seu títol ens indica que no només va dedicat a la Banda, si no a tot el poble d’Alberic: “La Morera”! Fent menció a l’arbre de l’escut del nostre poble!

Només ens queda donar-vos les gràcies a totes i a tots pel vostre suport!

Tornarem!

Escolta'ns al CIBM 2019

Terra de Romaní, d'Enric R. Llorens

TERRA DE ROMANÍ (marxa cristiana)
Compositor: Enric R. Llorens

 

Gravació: 26/12/2016
Teatre Liceu d'Alberic, València
Fotògrafa: Lourdes Frasquet
Banda simfònica de la Societat Unió Musical d'Alberic
Dirigida per Enric R. Llorens

TERRA DE ROMANÍ és l’equivalent en marxa cristiana a allò que fou Al-Barid, un exercici creatiu amb el qual tanque l’anomenada “trilogia de la música festera”, conformada per un pasdoble, una marxa mora i una marxa cristiana. De nou, l’obra està dedicada a la meua banda, la Societat Unió Musical d’Alberic, i a totes les comparses cristianes en què toquem al llarg de la temporada, any rere any.

Guió i particelles: https://enricrllorens.wordpress.com/o...

Copyright © 2016 Enric R. Llorens

Concert al Palau de la Música de València 2016

El passat dissabte 10 de desembre, la Banda Simfònica i la Banda Jove de la Societat Unió Musical d'Alberic actuaren en el Palau de la Música de València.

Concert al Palau de la música de València (Maig 2006)

Belkis, la reina de Saba (Ottorino Respighi)

Palau de la Música de València, 1 de juliol de 2012

Al-Beric (Juan Bautista Meseguer)

Estrena al Palau de la Música de València, 1 de juliol de 2012

El passat 1 de juliol la Societat Unió Musical d'Alberic oferí un concert al Palau de la Música de València on els músics i els centenars d'assistens que acudiren van poder disfrutar d'un extraordinari programa musical que incloïa l'estrena absoluta del poema simfònic “AL-BERIC”, obra composada per Juan Meseguer Llopis, fill d'Alberic, músic i amb una impecable trajectòria professional en el món de la música.

Us convidem a tots a conèixer un poc més el sentir i la història d'aquesta composició, així com la llavor del nostre company.

Homenaje a Joaquín Sorolla (Bernardo Adam Ferrero)

Certamen Internacional Vila d'Altea 2009

Simfonia nº 9 (Dvorak)

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tots els drets reservats: Societat Unió Musical d'Alberic