Daniel Ferrero Silvage

    Naix a Ontinyent en 1965. Va començar els estudis musicals en la seua ciutat natal de la mà del Pare V. Pérez-Jorge. Continua els seus estudis professionals en el Conservatori Superior de Música de València  on obté les Titolacions Superiors  de Trompa amb D. José Rosell ; Armonia, composició i instrumentació amb D. Luis Blanes Arques i D. Amando Blanquer Ponsoda,  Direcció de Cors  amb Eduardo Cifre  i Direcció d’Orquestra  amb D. Manuel Galduf .
    Ha assistit a classes de direcció amb Manuel  Galduf, Bernardo Adam Ferrero, Roberto Forés i Antoni Ros Marbà. Ha dirigit les següents agrupacions: l’orquestra del Conservatori de València,  l’orquestra Simfònica del Vallés, la Unió Musical de Muro i  la Banda Municipal de Villena. Des de 1987 fins l’any 2000 ha sigut director titular de la Banda Unió Artística Musical d’Ontinyent amb qui ha obtingut dos Primers premis en els certamens  de Cullera i Elda, un tercer en Camp de Criptana i un segon en València. Des de 2001 fins el 2005, ha sigut director titular de la Banda de la Societat Filharmònica Alteanense. Amb aquesta banda ha inaugürat el Palau de les Arts d’Altea, i ha obtés un segon premi al certamen ciutat de Murcia al 2001,  i la Medalla d’Or amb Menció d’honor en el certamen de Kerkrade a l’any 2005.
    Ha realitzat diverses gravacions per a la Editorial Alberry Soart, RNE (cicle concerts al Palau) i altres entitats culturals d’Ontinyent i Altea. Es membre de la Societat General d’Autors i Editors, i vicepresident de la Associació de Compossitors de Música de Moros i Cristians (ACMMIC). Ha estat com a jurat en varios certamens a les ciutats d’Elda, Altea la Vella , Villena , València i Paipa (Colombia).
    En l’any 2008 va ser director convidat en el “4º Estágio de Orquestra de Sopros PIAGET”, campus Universitari de Mirandela i Viseu en Portugal. Este encontre estaba dirigit als alumnes universitaris i de conservatoris que volien perfeccionar els seus estudis musicals amb la interpretació en conjunt de diverses obres i estils, tot impulsat per la Llicenciatura de Música d’eixa Universitat.
    L’any 2010 va ser guardonat per la Federació Valenciana de Societats Musicals amb el Premi Euterpe en la secció de composició de música per a la festa.
Pel que fa a la composició, és autor de més de 50 marxes i pasdobles. Així mateix també ha composat per a  altres plantilles instrumentals: cal mencionar la “Fantasia” per a marimba, el poema simfònic “Untinianum” i “Fa 150 anys”, “Tema i variacions” per a orquestra, “Sinfonieta” per a conjunt instrumental, “Ave Maria”  per a cor (obra dedicada a la Puríssima Concepció, Patrona d’Ontinyent), i dos obres incidentals,  una  per a orquestra i cor, amb text de A.Machado i l’altra per a piano, clarinet i flauta .  Per encàrrec de l´ ajuntament d’Elda, va composar en 1998 la marxa mora obligada del certamen de bandes d’eixa localitat.
Actualment pertany al cos de professors de Música i Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana en la especialitat de Trompa al Conservatori Professional de Cullera i és director de la banda Unió Musical d’Alberic, amb qui ha obtingut un segon premi a la secció d’honor del Certamen Internacional Ciutat de València en l’any 2007, un tercer premi al mateix certamen en l’any 2011, i un primer premi en la secció simfònica al  Certamen Internacional Vila d’Altea en l’any 2009. En 2011 torna a participar amb la Societat Unió Musical Alberic al CIBM Ciutat de València, obtenint un Tercer Premi a la Secció d'Honor.

Benvinguts a l'espai web de la Societat Unió Musical d'Alberic. Un portal on podrá trobar informació al voltant de la nostra societat, la seua història, escoltar les nostres actuacions i estar al dia de les seues activitats i  agenda de concerts.

Pretenem que aquest espai  web es convertisca en  un punt d'encontre entre curiosos, amants del món de la música de banda i amics músics d'atres agrupacions.

Societat Unió Musical d'Alberic
Plaza Constitución 2
46260 Alberic

sumalberic@gmail.com

 

@SUM_Alberic

Facebook

Instagram

 

Amb la col·laboració de:

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tots els drets reservats: Societat Unió Musical d'Alberic