La Societat Unió Musical d’Alberic guanya el 1r premi al Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2019!

El passat diumenge 21 de juliol la Societat Unió Musical d’Alberic i la Societat Musical Lira Castellonera participaren en la secció d’honor del CIBM 2019. Ambdues bandes de la Ribera Alta realitzaren magnífiques actuacions, però la SUMA és va imposar amb 379,5 punts. Així que, un anys més, tornem a demostrar el gran potencial de la nostra banda i que amb treball, esforç i sacrifici, podem aconseguir el que ens proposem. ENHORABONA CAMPIONS!

La nostra actuació al CIBM

NOTÍCIES

La SUMA tornarà a participar en el CIBM "Citat de València"

El passat dimarts 5 de febrer alguns músics i membres de la junta directiva assistiren al sorteig de bandes de música inscrites en el Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2019. En aquest acte es decideix l’ordre d’actuació en el Certamen, i les bandes participants (sempre que el nombre d'inscrites supere el de places disponibles). En el cas de la Secció d’Honor només estàvem inscrites la Societat Unió Musical d’Alberic, i la Societat Musical Lira Castellonera, així que únicament s’havia de sortejar l’ordre d’actuació en el Certamen; la Suma actuarà en primer lloc. 

Tot i que en la nostra secció les dos bandes participants som valencianes, i de la Ribera Alta, en les seccions 1a, 2a i 3a, a més de les bandes de la Comunitat, trobem bandes d’Albacete, Madrid, Ciudad Real, Toledo, Tenerife, A Coruña, Bèlgica, Portugal i Colòmbia. No oblidem que el CIBM “Ciutat de València” és un dels Certàmens de bandes de música més importants a nivell mundial. 

 

Així que enguany, i seguint amb la nostra trajectòria, TORNEM AL CERTAMEN! Fet que implica molt de treball i esforç per part de tots els i les músics de la nostra banda, de la junta directiva i del nostre director Daniel Ferrero. Estem segurs que realitzarem una gran actuació, independentment del resultat. Com sempre, vos esperem a tots i a totes el diumenge 21 de juliol al Palau de la Música de València.

 

A la pàgina web del Certamen trobareu més informació:

 

www.cibm-valencia.com

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tots els drets reservats: Societat Unió Musical d'Alberic