NO T'HO PENSES MÉS I APUNTA'T A LA MÚSICA!

 

La nostra Escola de Música és l’encarregada de nodrir de músics les agrupacions de la Societat Musical del nostre poble. Comptem amb una Banda Infantil, Banda Juvenil i la Banda Simfònica. A més, estudiant a l’Escola de Música els alumnes adquireixen un gran nivell musical, que els permet continuar amb els estudis musicals professionals si ho desitgen.

 

Més de dos-cents alumnes van realitzar estudis musicals amb nosaltres el passat curs 2016/2017, molts d'ells amb instruments cedits de forma totalment gratuïta per la Societat.

Els més menuts (3 a 5 anys) tindran la possibilitat de gaudir amb les NOVES CLASSES d’ESTIMULACIÓ MUSICAL en grups dividits per edats.

 

A partir dels 6 anys comencen les classes d´INICIACIÓ i de Llenguatge Musical, i de seguit a poder practicar l´instrument.

 

També comptem amb una línia específica per a adults (mai es tard per aprendre música)

Els nostres alumnes reben una formació musical íntegra i de qualitat, ja que el nostre equip de professors compta amb la millor preparació acadèmica i es reinventa cada dia.

A partir del PRIMER Curs de Llenguatge Musical, els alumnes comencen amb les classes d'instrument, i poden triar entre un ampli ventall:

Flauta

Trompeta

Oboé

Trompa

Fagot

Trombó

Xelo

Requint

Bombardí

Contrabaix

Saxo alt i tenor

Percussió

Guitarra

Clarinet

Tuba

Piano 

 

A més, es realitzen classes col·lectives on els alumnes d'instrument poden formar part d'una Banda Infantil o Juvenil on es relacionen amb alumnes d'altres cursos i aprenen els valors de companyerisme i la responsabilitat de tocar en grup.

 

Com que la Societat Musical d’Alberic és una associació sense ànim de lucre i el seu objectiu és promoure la música i la cultura al nostre poble, els nostres alumnes gaudeixen de grans avantatges:

 

  • Els membres d’un mateix nucli familiar gaudeixen de reduccions en les quotes mensuals.

  • Possibilitat de sol·licitar les beques que l’entitat financera Bankia ofereix a les Escoles de Música de la FSMCV.

  • La Societat Musical cedeix l’instrument musical a l’alumne/a de manera totalment gratuïta (depenent de l´instrument).

  • Les classes d’alguns instrument musicals són totalment gratuïtes

  • L´AVANTATGE DE FORMAR PART D´AQUESTA GRAN FAMILIA MUSICAL QUE TENIM AL POBLE D´ALBERIC.

 

Audicions de fi de curs

 

Aqueta setmana tenim les audicions de fi de curs a l'escola de música "Leopoldo Magenti" d'Alberic. Amb aquestes actuacions anirem tancant la temporada musical 2016-2017. L'alumnat de trompeta, trompa i piano actuarà dijous; i el de saxo, oboe i violoncel divendres.

 

Les actuacions es desenvoluparan a la biblioteca de l'escola "Rafael Comenge a les 19 h. 

Com en les passades audicions, l'entrada serà lliure.

Vos esperem!

 

L'Escola de Música "Leopoldo Magenti" ha sigut en els últims anys l'arrel de la nostra Societat Musical, una entitat que ha anat evolucionant i creixent però sobretot, que ha sabut consolidar-se tant a nivell local com a la resta del panorama musical actual.

Després de molts esforços i malgrat totes les dificultats que hem tingut i seguim tenint,  podem dir que tornem a estar al lloc que ens correspon. A poc a poc hem anat superant els diferents obstacles que ens han anat sorgint, com per exemple, els problemes amb les instal·lacions on poder assajar o la falta de material per donar classe. Però tots aquests contratemps no han sigut mai cap impediment per seguir endavant, sinó tot el contrari: ens han donat més forces per seguir lluitant pel nostre projecte.

Però sens dubte, res d'açò haguera sigut possible sense uns valors que des de ben menuts hem volgut inculcar als nostres alumnes a  l'escola: il·lusió, treball, dedicació i companyerisme.

Actualment l'escola esta formada per un grup de 200 alumnes de diferents nivells repartits en quatre cursos de grau elemental i un de preparació  per a les proves d'accés al conservatori per tal de poder continuar amb els estudis. En aquest grau, els alumnes aprenen música amb diferents asignatures com instrument, solfeig, cor,  conjunt instumental, etc.

Per als més menuts també tenim en marxa un curs d'iniciació musical, mentre que per als adults oferim un curs especial.

També desde l'escola s'ofereix als alumnes la posibilitat de triar qualsevol instrument que forme part de la banda, a més del piano i la guitarra.

Benvinguts a l'espai web de la Societat Unió Musical d'Alberic. Un portal on podrá trobar informació al voltant de la nostra societat, la seua història, escoltar les nostres actuacions i estar al dia de les seues activitats i  agenda de concerts.

Pretenem que aquest espai  web es convertisca en  un punt d'encontre entre curiosos, amants del món de la música de banda i amics músics d'atres agrupacions.

Societat Unió Musical d'Alberic
Plaza Constitución 2
46260 Alberic

sumalberic@gmail.com

 

@SUM_Alberic

Facebook

Instagram

 

Amb la col·laboració de:

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tots els drets reservats: Societat Unió Musical d'Alberic