La Bada Jove

Esta Banda Jove està formada per xiquets i xiquetes de tercer i quart curs de grau elemental i primer i segon de grau mitjá.

 

la idea de portar endavant este projecte naix a partir de la necesitat de crear un pas intermedi entre l'escola de musica i la nostra Banda Simfonica ja que degut el nivell i dificultat de les obres interpretades són d'una dificultat prou elevada per a gent tant jove, en esta Banda Jove assatjen i interpreten peçes d'un nivell tecnic adequat a la seua edat i nivell musical.

 

A mes dels concerts i festivals de bandes habituals, tambe cololaborem amb la nostra banda gran en actes de carrer com els processons de Setmana Santa, Corpus, Sant Llorenç, Nostra Senyora del Roser i la desfilada de bandes del Diumenge de Rams, entre altres.

 

A dia de hui son sétanta components, seixanta-i-huit xiquets/es i huit adults.

Podem dir sense cap por que el futur de la nostra societat està asegurat!!Benvinguts a l'espai web de la Societat Unió Musical d'Alberic. Un portal on podrá trobar informació al voltant de la nostra societat, la seua història, escoltar les nostres actuacions i estar al dia de les seues activitats i  agenda de concerts.

Pretenem que aquest espai  web es convertisca en  un punt d'encontre entre curiosos, amants del món de la música de banda i amics músics d'atres agrupacions.

Societat Unió Musical d'Alberic
Plaza Constitución 2
46260 Alberic

sumalberic@gmail.com

 

@SUM_Alberic

Facebook

Instagram

 

Amb la col·laboració de:

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tots els drets reservats: Societat Unió Musical d'Alberic